Welkom in groep 8!
 
Hallo, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze pagina. Wij zijn de leukste groep 8 met 25 kinderen, 12 jongens en 13 meisjes, goed verdeeld hé:) Natuurlijk moeten wij onze juffen; juf Anne en juf Heidy niet vergeten. Juf Anne werkt 3 dagen en juf Heidy werkt 2 dagen. Op woensdag en donderdag hebben wij ook nog een stage juf, juf Jarina. 

Wij zijn een gezellige groep waarmee je leuke dingen kunt doen. Wij zijn erg gedreven en wij kunnen enorm hard werken! Dit jaar gaan wij belangrijke beslissingen nemen, naar welke school ga ik volgend jaar. Gelukkig hoeven we dit niet alleen te doen. 

Op deze pagina zullen wij het reilen en zeilen van onze groep met jullie delen.  Groep 8 zit boordevol leuke, spannende en uitdagende dingen. Het kamp zit er voor ons al op. In de tweede week van dit schooljaar zijn wij met z'n alle op kamp geweest, wat was dat een feest! Aan het eind van het schooljaar staat de musical op de planning, hier kijken we al erg naar uit. Voor meer informatie over onze groep 8, bekijk onze flyer.

Binnenkort(na de herfstvakantie) krijgen wij een klassenhuisdier. Mila, de hamster, komt bij ons in de klas wonen. Voordat het zover was hadden wij een heuse hamstercommissie in de klas. Deze commissie heeft tot in de puntjes uitgezocht wat er allemaal nodig was. Uiteindelijk hebben we met elkaar ervoor gezorgd dat Mila bij ons in de klas kan komen. 

Nieuwsgierig geworden? Kom eens een kijkje nemen in onze groep!

Groetjes groep 8 en juf Anne en juf Heidy

                                         
In de klas werken wij geregeld                           Wij gooien geregeld propjes                         Dictee spelling doen we 
op de chromebook. Hier deden wij                  door de klas met rekensommen                  lekker buiten door middel
een automatiseringsspelletje op                       er op. Dit kan allemaal in groep 8!             van een estafette!
ProConnect.